Workshop kaas maken

Afbeelding invoegen   Van Kaas tot Tofu - Van Sojamelk tot Vegaburger

Kaas maken deel 1


Kaas maken deel 1: In de workshop kaas maken leer je diverse kruidenkaasjes maken.
Na afloop van de workshop gaan we de kaasjes een persoonlijke naam geven en gaan we samen proeven. De zelfgemaakte kaasjes mag je mee naar huis nemen.
 
Het kaasboek is af.
Bij de workshop kaas maken is nu ook het boek verkrijgbaar met alle basisrecepten en ontdekkingen bij elkaar.
Van kaas maken in een middag tot kaas maken met stremsel, van Geitenkaas tot Panir, van Sojamelk tot Tofu tot Sojaboter en Vegaburger...
Laat je inspireren door het (online)boek (te vinden op de webshop) en door de workshop.
En dat je net zo enthousiast wordt als ik!

Kaas maken deel 2
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen   
Kaas maken deel 2: We gaan wat dieper in op diverse soorten melk en maken samen kruidenkaas, geitenkaas en tofu naar keuze. Je krijgt ook een demonstratie over het maken van een Amsterdams wildpluk kruidenkaasje gemaakt met een vegetarische stremsel. 
Na afloop van elke kaas workshop gaan we samen proeven. De zelfgemaakte kaasje mag je mee naar huis nemen.
      


 
Voor vrijgezellenfeesten of vriendinnen uitjes. Op locatie of bij je thuis...

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor informatie of het reserveren van een datum: wildplukmoos@gmail.com
Tel: 06-22178608 of ga naar de contact pagina.