Workshop wildpluk bonbons maken
![]() |
In de workshop wilde pluk bonbons maken leer je diverse vullingen maken. Van een ganache tot een hazelnotenvulling van vers geraapte noten uit de Pijp (Een wijk in Amsterdam). Ook werken we met zelf gemaakte likeur, wildplukjam of wat er op dat moment groeit, bloeit of voorhanden is. De decoratie is van zelf geplukte eetbare bloemen en blaadjes. Je krijgt uitleg over signatuur en geneeskracht van de soorten bloemen die we gebruiken en over de diverse soorten vullingen. Je gaat anders kijken naar de natuur en nog even na borrelen met een kopje kruidenthee, Cichorei koffie of Dandelion (Paardenbloemen koffie) en gaat met een doosje zelfgemaakte bonbons naar huis. Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. |


Wildpluk Moos was te gast op de cacao plantage in Costa Rica. In zo'n grote cacaoboon zitten een heleboel vruchtjes. Het vruchtvlees smaakt naar lychee. Als je dat eraf hapt houd je een cacao boon over. In een vrucht zitten een heleboel cacao pitten. Die worden gedroogt en verpulverd en verder verwerkt tot cacao.




Voor informatie of het reserveren van een datum: wildplukmoos@gmail.com
Tel: 06-22178608 of ga naar de contact pagina.
Tel: 06-22178608 of ga naar de contact pagina.