Reading - Voorspellende tattoo

Afbeelding invoegen   Nu tijdens en na de Corona is er veel veranderd. Het is tijd voor inzicht. Zowel in je eigen levensverhaal als voor de natuur.
Je levensverhaal laten samenvatten. De kern van je levensverhaal naar boven laten komen, dat kan met een aantal symbolen die ik intuïtief voor je teken tijdens de reading - voorspellende tattoo.
In een paar minuten vat ik de kern voor je samen. Je hoeft me daarvoor niets te vertellen.
In 1997 vertelde een medium me dat ik deze gave heb en dat het mijn werk zou gaan worden in de toekomst. Het begon met een enkele afbeelding en een karakter omschrijving. Tegenwoordig teken ik je hele arm vol. Op papier kan ook. Zelfs met facetime kan de reading in Corona tijd op veilige afstand worden gegeven.
Moos (Monique) is ook bodypainter van beroep zie www.bodypaint-bodyart.nl
Vandaar haar passie voor tijdelijke tatoeages tekenen. Je kunt het vergelijken met een medium die kaarten legt. Alleen nu zijn de symbolen die ik voor je teken je persoonlijke tarot kaart in de vorm van een tattoo. Na de reading kun je ze ook zelf lezen. Voor info: Tel: 06-22178608 wildplukmoos@gmail.com